Κάντε τον κόσμο
u θέλετε.
Χτίστε την επιχείρησή σας
με Hipkart.

Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα.
Όλη η βοήθεια και τα εργαλεία που χρειάζονται για να επιτύχουν στο διαδίκτυο.
Δωρεάν Online Store
ασφαλή φιλοξενία
Δωρεάν SSL Ασφάλεια
Τρόποι πληρωμής
Dropshipping
φοβερό Θέματα
Αυτόματη πολύγλωσσο
Auto Multi-νόμισμα
none

Ασφαλίστε • Γρήγορη • Μετατροπή

#JustaBetterPlatform

καμία πίεση

Δοκιμάστε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα Builder σύμφωνα με ελεύθερο σχέδιο όσο θέλετε.

Δεν απαιτείται σύμβαση

Μηνιαία συμβόλαια να είναι εύκολο. Συνεχής δωρεάν ή Ακύρωση και μεταβείτε σε ελεύθερη.

Καμία απώλεια της προσπάθειας

Δωρεάν σχέδια σας κρατήσει προσπάθεια κατάστημα κτίριο ζήσει για πάντα.

Δεν χρειάζεται εμπειρία

Απλή interface.Few κλικ και δωρεάν πρότυπα να σας πάρει ό, τι χρειάζεται.

Online Store Builder

Αποκτήστε απευθείας σύνδεση σε λιγότερο από μία ώρα.

Δεν χρειάζεται να γνωρίζουν πώς να κώδικα ή το σχέδιο για την οικοδόμηση μια καταπληκτική ηλεκτρονικό κατάστημα. Με το κατάστημά μας Builder, έχουμε κάνει όλα τα τεχνικά πράγματα για σας. Απλά πείτε μας τη βιομηχανία ή την ιδέα σας και είστε στα μισά του δρόμου (σοβαρά).

brand Building

Χτίστε την επιτυχία σας.

Στο Hipkart έχουμε στη διάθεση σας με τα εργαλεία να μην πωλούν μόνο, αλλά για να οικοδομήσουμε μια φωτιά που πουλάει περισσότερο. Οι πελάτες είναι εννέα φορές περισσότερες πιθανότητες να επιλέξουν μια επιχείρηση με επώνυμα εμφάνιση και να αποθηκεύουν με τη δική του εφαρμογή για κινητά.

μετατροπή Πλατφόρμα

Μετεγκατάσταση για την καλύτερη μετατροπή.

Ήδη έχουν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα; Δώστε την αγορά του αξίζει. Με κορυφαία καλύτερη μετατροπή σχέδια που φιλοξενούνται σε ασφαλείς διακομιστές, σε απευθείας σύνδεση επιχείρησή σας δεν θα μπορούσε να ζητήσει περισσότερα και όλα δωρεάν.

Ρύθμιση Πληρωμές

Συνολικά Ελέγχου για τα χρήματα.

Πολλαπλές επιλογές ή πύλες και παρόχους πληρωμών, τη σύνδεση και να πάρει τα χρήματα άμεσα. Πιστεύουμε ότι κανείς δεν πρέπει επίσης Hun το χέρι στο πορτοφόλι σας. Ο πελάτης σας πληρώνει απευθείας στον πάροχο υπηρεσιών πληρωμών σας και στη συνέχεια πάροχο πληρωμής καταβάλλει απευθείας σε εσάς.

Seo & Προ-Μετάφραση

Η γλώσσα δεν έχει σημασία

Hipkart είναι η μόνη πλατφόρμα στον κόσμο, η οποία σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το κατάστημά σας για τη γλώσσα σας, αλλά οι πελάτες θα δείτε στη δική τους γλώσσα και νόμισμα. Έχουμε προ-μεταφράσει το κατάστημά σας σε πολλές γλώσσες για τις καλύτερες πωλήσεις και SEO

Η εμπιστοσύνη που χτίστηκε το

Πιστοποιητικό SSL

Κερδίστε την εμπιστοσύνη - Ένα μπαλαντέρ πιστοποιητικό SSL δείχνει ο κόσμος το site σας είναι ασφαλές και προσκρούσεις υψηλότερες στο Google.

Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης

Webstore μου βοηθά verbeteren σας μηχανή αναζήτησης κατάταξη, ώστε περισσότεροι άνθρωποι θα σας βρουν. Μάθετε περισσότερα για το SEO με tutorials ώστε να μπορείτε να βελτιστοποιήσετε ακόμα περισσότερο για τις μηχανές αναζήτησης όπως το Google, το Bing και το Yahoo!

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά

Επεξεργασία καταστήματος σας χωρίς να ανησυχείτε-μπορείτε πάντα να αναιρέσετε τις αλλαγές. Πολλαπλές αντίγραφο ασφαλείας ή εναλλακτικές εκδόσεις του ηλεκτρονικό κατάστημα σας μπορεί να αρχειοθετηθεί για να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των εκδόσεων, όπως η προώθηση του χρόνου-ευαίσθητα εκστρατείες.

Trust_built_in_MyWebsitehttps://www.yourshopTEXTRed Shoes WomenRed Heels women

ιστοσελίδα οικοδόμου μας έναντι δικός τους

κορυφαία επιλογή
Shopify
χάνοντας Σύγκριση
Αρχική τιμή *
Hipkart είναι δωρεάν Vs Shopify $ 29 / μήνακοντά
δωρεάν
$29 /μήνα *
άνευ όρων ελεύθερη
Σε αντίθεση με Shopify σε Hipkart τρέξει σε απευθείας σύνδεση επιχείρησή σας δωρεάν, χωρίς όριο 14 ημέρες δίκη.κοντά
Σύνθετη SEO
κατάστημα και τα προϊόντα σας είναι προμεταφρασμένες για καλύτερη πολύγλωσση παγκόσμια seo.κοντά
Ανακάλυψη προϊόν
Σε αντίθεση με Shopify κατάστημα σας δεν απομονώνεται ως ενσωματωμένο ανακάλυψη αφήνει τα προϊόντα σας να είναι κατά την αποστολή.κοντά

* Σύγκριση γίνει στις 24 Ιουλίου 2019 με Shopify Vs Hipkart χρησιμοποιώντας τιμές καταλόγου και τα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται με σχέδια / πακέτα για τα δύο προϊόντα. Αν υπάρχει μια αλλαγή μετά την ημερομηνία αυτή δεν λαμβάνει Verantwoordelijkheid μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς ενημέρωση των τιμών. Τα ονόματα Shopify είναι ιδιοκτησία ή Shopify Inc. και χρησιμοποιείται μόνο για το σαφή σκοπό της σύγκρισης αυτής. Η αγορά Hipkart είναι εμπορικό σήμα της HipKloud. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.

** Η άνευ όρων δωρεάν πακέτο παραμένει ελεύθερη για τη διάρκεια της σύμβασης.

Hipkart Guides

Μας αρέσει να βοηθήσουμε.
Σοβαρά.

Ακόμα δεν είναι σίγουρος τι να πουλήσουν;
Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να βοηθήσει,
ακόμα κι αν δεν είστε ένας
πωλητής ακόμα.





Hipkart Guides

Μας αρέσει να βοηθήσουμε.
Σοβαρά.

Ακόμα δεν είναι σίγουρος τι να πουλήσουν; Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να βοηθήσει, ακόμα και αν δεν είστε ένας πωλητής ακόμα.

Hipkart Guides

Μας αρέσει να βοηθήσουμε.
Σοβαρά.

Ακόμα δεν είναι σίγουρος τι να πουλήσουν; Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να βοηθήσει, ακόμα και αν δεν είστε ένας πωλητής ακόμα.

Είμαστε εδώ 24/7/365. οποτεδήποτε υποστήριξης.

(646) 503-1263

Είμαστε εδώ 24/7/365. οποτεδήποτε υποστήριξης.

(646) 503-1263

Είμαστε εδώ 24/7/365. οποτεδήποτε υποστήριξης. (646) 503-1263

Ας οικοδομήσουμε την επιχείρησή σας
Ας οικοδομήσουμε την επιχείρησή σας

91.000 + επιχειρήσεων και μόνο το περασμένο έτος,
Ρύθμιση επιχειρηματικών Hun στην παγκόσμια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου μας για να πάρετε την επιχείρησή hun σε απευθείας σύνδεση.

Συχνές Ερωτήσεις

Δίνετε Εργοδότες τόσο πολύ ελεύθερο τόσο γιατί οι άνθρωποι εξακολουθούν να το Shopify πληρώνει;

Ναι δίνουμε Εργοδότες τόσο πολύ για την ελεύθερη και γι 'αυτό οι άνθρωποι που παίρνουν για να ξέρουν για εμάς να μας επιλέξετε, καλό παράδειγμα είναι οι περισσότεροι άνθρωποι που θα τερματίσουν Hun 14 ημέρες δίκη για Shopify έρθει τελικά πίσω σε μας ή πολλούς άλλους που μετά από 2-3 μήνες Shopify κίνηση προς εμάς. Οι πιθανότητες είναι, αν δεν ανοίξει το κατάστημά σας σήμερα θα σας δούμε σύντομα στην Hipkart.

Είμαι σε Shopify μπορώ να ανοίξω ένα άλλο κατάστημα Hipkart;

Ναι έχουμε πολλούς ανθρώπους που ανοίγουν Hun δεύτερο κατάστημα στην Hipkart και οι περισσότεροι που μετατοπιστεί τελείως από Shopify κοιτάζοντας τα μεγάλα πλεονεκτήματα και την εξοικονόμηση ze πάρει τη σύγκριση Hipkart στα ακριβά και καταβάλλεται Shopify.

Πώς μπορώ να μετακινηθεί το κατάστημά μου από Shopify;

Απλά εγγραφείτε δωρεάν το κατάστημά σας, όταν λέμε δωρεάν δωρεάν για τη ζωή δεν είναι 14 ημέρες δίκη χωρίς δικαίωμα να πωλήσει τους. Και στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τα εργαλεία εισαγωγής για τα προϊόντα σας, του τόσο απλό.

Αν Hipkart είναι δωρεάν, τότε θα πρέπει να ελέγχει, πληρωμές ή τις πωλήσεις μου, έτσι δεν είναι;

:) Όχι! Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν προκαταλήψεις ότι. Αυτό είναι ένα λανθασμένες υποθέσεις Hipkart είναι διαφανής, πιστεύουμε «Store σας τα προϊόντα σας, τις πωλήσεις σας, το κέρδος σας». Η αλήθεια είναι αγοραστής πληρώνει απευθείας στην πύλη πληρωμής σας δεν έχουμε κανέναν έλεγχο ή την πρόσβαση. Υπάρχουν πολλές επιλογές PayPal, PayKloud, 2Checkout, Ρίγα, Authorize.net, InstaMojo και πολλά άλλα

Μπορώ να έχω το δικό μου όνομα τομέα στο κατάστημά μου, τι μπορώ να πληρώσω γι 'αυτό;

Ναι offcourse μπορείτε να έχετε οποιοδήποτε όνομα τομέα που έχετε εγγραφεί καταχωρητή το domain σας και το σημείο να HipKloud DNS για δωρεάν χωρίς καμία χρέωση. Αν δεν έχετε ένα, μπορείτε να εγγραφείτε στο GoDaddy, Namecheap ή οποιοδήποτε άλλο καταχωρητή και επισημαίνουν ότι στο κατάστημά σας για Hipkart.

Πόσο ένα κατάστημα θέμα του κόστους πρότυπο για Hipkart;

Τα θέματα είναι δωρεάν και μπορείτε να δημιουργήσετε ένα όμορφο θέμα για το κατάστημά σας μπορεί να αποκοπεί από την επιλογή ενός προτύπου και στη συνέχεια να το επεξεργαστείτε με τις ανάγκες σας, χρησιμοποιώντας εξαιρετικά εύκολο μας κλικ και να αποθηκεύσετε συντάκτης πρότυπο. Και αν έχετε κάτι πολύ συγκεκριμένο που μπορείτε να βρείτε ακριβώς ρωτήστε την Υποστήριξη και ze θα σας βοηθήσει.

Πόσα προϊόντα μπορώ να προσθέσω;

Όπως αναφέρεται στο διάγραμμα σύγκρισης μας στο τμήμα τιμολόγησης, δεν υπάρχει όριο, μπορείτε να προσθέσετε απεριόριστο ή τα προϊόντα σας ή τα προϊόντα dropshipping στα καταστήματα για Hipkart.

Πώς μπορώ να εμπορεύονται κατάστημα και τα προϊόντα μου σε Hipkart;

Hipkart είναι το δίκτυο ανακάλυψη βοηθά να πάρει τα προϊόντα σας κατά την αποστολή παγκοσμίως Η μέσω του δικτύου της σε απευθείας σύνδεση ακινήτων, όμως, να δώσουν ώθηση πωλήσεων σημαντικό να εμπορεύονται κατάστημα σας ακριβώς όπως σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα για να έχουμε ενσωματωμένο AI οδηγείται εργαλείο μάρκετινγκ σε ελεύθερη για το κόστος . Βοηθώντας σας να εμπορεύονται στο Facebook και πολλά άλλα.

Ένας καλός φίλος μου είπε ότι Hipkart βοηθά στην προνομιούχους στην Αφρική και την Ασία προσφέροντας έξτρα για να τους βοηθήσει να χτίσουν Hun ροή εσόδων, είμαι συγκινημένος από αυτό πώς μπορώ να συνεισφέρω στη μεγάλη πρωτοβουλία αυτού του Hipkart του;

Είμαστε μόνο τουαλέτες του κόσμου δωρεάν e-commerce οικοσυστήματος δεν είναι μια ΜΚΟ, έτσι δεν μπορούμε να δεχτούμε οποιαδήποτε οικονομική συνεισφορά, αλλά σας ευχαριστούμε για την ευγενή και το είδος τις σκέψεις σας. Αν θέλετε πραγματικά να μας βοηθήσει να βοηθήσει, να μας βοηθήσει κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να μας μοιραστεί με τους αγαπημένους και τους φίλους σας.

Δοκιμάστε Hipkart δωρεάν, και να εξερευνήσετε όλα τα εργαλεία και τις υπηρεσίες που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε, τρέχει, και την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Ξεκινήστε δωρεάν